makeupbyjb.blogg.se

Glossybox

Kategori: Allmänt

Tänkte tipsa er läsare om Glossybox. Glossybox är ett jättebra sätt om man vill testa olika produkter utan att betala höga priser. 
När man köper en Glossybox så får man en fin låda som innehåller fem stycken travelsize produkter. Produkterna är olika för varje månad och de kan innehålla allt från nagellack till smink, parfymprover, hårvårdsprodukter och hudkrämsprover. I varje paket så följer det med ett litet häfte med produktinformation.
Glossybox fungerar jättebra att ge bort i present, varför inte ge bort en till sin mamma/sina systrar/till tjejkompiser eller till flickvännen. Annars kan man alltid unna sig själv en låda.
När man har fått sin låda med sina produkter så kan man skriva en recension om produkterna till Glossybox hemsida. För varje produkt man skriver om så får man 20 dots (poäng). När man har nått 500 dots så får man en extra Glossybox utan extra kostnad. 
Det går att beställa Glossybox utan bindningstid eller så kan man beställa 3, 6, 12 månaders lådor som kommer i slutet av varje månad. För prisinformation och för att se vilka produktmärken som kan medfölja i en låda besök Glossybox hemsida, klicka på länken här för att komma till deras hemsida. 
Kan även tipsa om att Glossybox finns även för män. Dessa paket kan bland annat innehålla groomingprodukter, parfymprover och hårvårdsprodukter.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: